Μην το χάσεις!


Ακούστε την διαφορά με το αυθεντικό!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΦΥΙΑ

Με τους Μπραντλει Κούπερ, Άμπι Κόρνις, Ρόμπερ Ντε Νίρο

Τι θα γινόταν αν ένα χάπι μπορούσε να σας κάνει πλούσιο και ισχυρό; Ο Έντι (Μπράντλεϊ Κούπερ) είναι ένας μέτριος συγγραφέας που ζει στην Νέα Υόρκη, μέχρι που πέφτει στα χέρια του ένα θαυματουργό πειραματικό χάπι που του επιτρέπει να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες του εγκεφάλου του. Χρησιμοποιώντας τις νεοαποκτηθείσες πνευματικές του ικανότητες κερδίζει δόξα, φήμη, χρήμα και δύναμη. Πολύ σύντομα όμως, θα ανακαλύψει ότι η απόλυτη επιτυχία έχει και το τίμημά της, όταν θα αρχίσουν να τον καταδιώκουν μυστηριώδεις ανταγωνιστές και οι κίνδυνοι που επιφυλάσσει το θαυματουργό αυτό χάπι θα κάνουν την εμφάνισή τους. Το σενάριο της ταινίας είναι της Λέσλι Ντίξον ("Freaky Friday", "Mrs. Doubtfire", "The Thomas Crown Affair") και είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Άλαν Γκλιν.

Δείτε το τρειλερ:

Φορέματα από την darimeya
www.parishiltonsite.netΠανέμορφα ροζ έπιπλα με ζωγραφιστά μπεζ λουλούδια! Ωραία ιδέα για κοριτσίστικο δωμάτιο με ρομαντικό
ύφος! Υπάρχει ασορτί : Κρεβάτι, ντουλάπα, παραβαν, σεκρετερ, κομοδίνο, καθρέφτης , παπουτσοθήκη και μπαούλο! Θα τα βρείτε στη trimar!

Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...