Μην το χάσεις!

ο νέος κατάλογος lollipops για την άνοιξη-καλοκαίρι 2011

Δείτε ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα κλπ

πατήστε εδώ: http://www.lollipops.fr/index.php?page=catalogue
Περισσότερα στην σελίδα της monsoon: http://www.monsoon.co.uk/accessories/jewellery/icat/jewellery/
Η μαύρη σοκολάτα μας προσφέρει πολλά!

1/ Είναι αντικαταθληπτική!
2/ Έχει βιταμίνες Α, Β1,Β2,Ε,D & πλούσια σε πολυφαινόλες, έχει φώσφορο, φθόριο,ασβέστιο, κάλιο και μαγνήσιο!
3/ Έχει αντιοξειδωτική δράση!
4/ Είναι τροφή κατά του καρκίνου!
5/ Βοηθάει στο να έχουμε λιγότερο άγχος και νευρικότητα!
6/ Είναι αφροδισιακό!
7/ Λίγη σοκολάτα ισοδυναμεί με ένα φλυτζάνι καφέ!
8/ Βοηθά στη χοληστερόλη!
9/ Έχει περιεκτικότητα σε φθόριο και προστατεύει τα δόντια μας!

Άρα, λίγη σοκολατίτσα κάθε μέρα δεν βλάπτει αλλά μας φέρνει την ευτυχία!!!

Παρακάτω θα δείτε πόσο μπορούμε να συντηρήσουμε στο ψυγείο και στη κατάψυξη βασικά προϊόντα. Τη λίστα αυτή μου την είχε δώσει η μητέρα μου και μου είναι πολύ χρήσιμη!

Αλλαντικά : ζαμπόν & πάριζα 1 εβδομάδα ενώ το μπέικον δύο εβδομάδες στο ψυγείο
Αυγά: 3 εβδομάδες (αν τα έχουμε βράσει μία εβδομάδα) στο ψυγείο
Βούτυρο: 1-3 μήνες στο ψυγείο
Γαλα: 8-20 ημέρες (ανάλογα με την παστερίωση) στο ψυγείο
Γλυκά: 1 εβδομάδα στο ψυγείο
Κιμάς: 1 ημέρα στο ψυγείο και έως 4 μήνες στη κατάψυξη
Κοτόπουλο: 1 ημέρα στο ψυγείο και έως 9 μήνες στη κατάψυξη
Λαχανικά: έως 7 ημέρες
Λουκάνικα: 1 εβδομάδα στο ψυγείο και έως 2 μήνες στη κατάψυξη
Μαγιονέζα: ένα χρόνο στο ψυγείο
Μαρμελάδα: έως 8 μήνες στο ψυγείο
Μοσχάρι & αρνί: 3-4 ημέρες στο ψυγείό και 6 μήνες στη κατάψυξη
Μουστάρδα: έως 8 μήνες στο ψυγείο
Πίτσα: 4 ημέρες στο ψυγείο και έως 2 μήνες στη κατάψυξη
Τυριά: έως 2 εβδομάδες στο ψυγείο
Φρούτα: έως 6 ημέρες στο ψυγείο
Ψάρια: έως 2 ημέρες στο ψυγείο και 6 μήνες στη κατάψυξη
Ψωμί: έως 2 εβδομάδες στο ψυγείο και 3 μήνες στη κατάψυξη
Βοηθήστε τα θύματα του σεισμού στην Ιαπωνία. Για κάθε €2 δωρεάς η Groupon προσφέρει επιπλέον €2 ενισχύοντας την ανθρωπιστική βοήθεια μέσω του ερυθρού σταυρού!

Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...