Μην το χάσεις!



Η ηθοποιός Κέιτ Γουίνσλετ πρόκειται να βγάλει ένα βιβλίο με φωτογραφίες διασημοτήτων, όπως ο Μπεν Στίλλερ, ο Τζουντ Λο, η Μέριλ Στριπ και άλλοι, προκειμένου να ενισχύσει τη θεραπεία του αυτισμού, ανακοίνωσε πρόσφατα ο εκδοτικός οίκος Simon & Schuster, σύμφωνα με το Reuters.
Η Γουίνσλετ οργάνωσε τη συλλογή φωτογραφιών για το βιβλίο με τίτλο «The Golden Hat», επηρεασμένη από ένα ντοκιμαντέρ που είδε πέρυσι, με τον τίτλο «A Mother's Courage: Talking Back To Autism».
Η ταινία προβάλλει τον Keli Ericsdottir, ένα αγόρι από την Ισλανδία που υποφέρει από σοβαρό μη-λεκτικό αυτισμό και που τελικά βρήκε τρόπο να επικοινωνεί με τους άλλους. Τώρα συνθέτει ποιήματα, μεταξύ των οποίων ένα που περιγράφει ένα μαγικό καπέλο που επιτρέπει σε ένα αυτιστικό παιδί να επικοινωνεί.
Το βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες, πήρε την ονομασία του από το ποίημα του Ericsdottir και αναφέρεται στην ιστορία της σχέσης της Γουίνσλετ με την οικογένεια Ericsdottir, αλλά και στα ποιήματα και τα γραπτά του Keli Ericsdottir.
Η Γουίνσλετ ζήτησε από περισσότερες από είκοσι διασημότητες να παραχωρήσουν μια φωτογραφία τους φορώντας ένα συγκεκριμένο καπέλο και να πουν ποια θα ήταν τα πρώτα τους λόγια αν είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν ξαφνικά, μετά από χρόνια σιωπής.
Άλλα γνωστά πρόσωπα που συμπεριλαμβάνονται στο βιβλίο, είναι ο κωμικός Ricky Gervais, η τενίστρια Μαρία Σαράποβα, η τραγουδίστρια Κριστίνα Αγκιλέρα και οι ηθοποιοί Ναόμι Γουότς και Τζούλιαν Μουρ. Επίσης, στο βιβλίο παρουσιάζονται άτομα που έχουν διαγνωστεί με αυτισμό. Οι εισπράξεις από τα κέρδη του βιβλίου, θα διατεθούν υπέρ του φιλανθρωπικού αγώνα της Γουίνσλετ, «The Golden Hat Foundation».















Υπέροχα βραδυνά φορέματα στολισμένα με λαμπερές πέτρες & Coctail φορέματα σε φανταστικά χρώματα από τα καταστήματα Charly!

Για να δείτε πληροφορίες πατήστε εδώ: charly

Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...