Μην το χάσεις!

Παρακάτω θα δείτε πόσο μπορούμε να συντηρήσουμε στο ψυγείο και στη κατάψυξη βασικά προϊόντα. Τη λίστα αυτή μου την είχε δώσει η μητέρα μου και μου είναι πολύ χρήσιμη!

Αλλαντικά : ζαμπόν & πάριζα 1 εβδομάδα ενώ το μπέικον δύο εβδομάδες στο ψυγείο
Αυγά: 3 εβδομάδες (αν τα έχουμε βράσει μία εβδομάδα) στο ψυγείο
Βούτυρο: 1-3 μήνες στο ψυγείο
Γαλα: 8-20 ημέρες (ανάλογα με την παστερίωση) στο ψυγείο
Γλυκά: 1 εβδομάδα στο ψυγείο
Κιμάς: 1 ημέρα στο ψυγείο και έως 4 μήνες στη κατάψυξη
Κοτόπουλο: 1 ημέρα στο ψυγείο και έως 9 μήνες στη κατάψυξη
Λαχανικά: έως 7 ημέρες
Λουκάνικα: 1 εβδομάδα στο ψυγείο και έως 2 μήνες στη κατάψυξη
Μαγιονέζα: ένα χρόνο στο ψυγείο
Μαρμελάδα: έως 8 μήνες στο ψυγείο
Μοσχάρι & αρνί: 3-4 ημέρες στο ψυγείό και 6 μήνες στη κατάψυξη
Μουστάρδα: έως 8 μήνες στο ψυγείο
Πίτσα: 4 ημέρες στο ψυγείο και έως 2 μήνες στη κατάψυξη
Τυριά: έως 2 εβδομάδες στο ψυγείο
Φρούτα: έως 6 ημέρες στο ψυγείο
Ψάρια: έως 2 ημέρες στο ψυγείο και 6 μήνες στη κατάψυξη
Ψωμί: έως 2 εβδομάδες στο ψυγείο και 3 μήνες στη κατάψυξη

Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...