Μην το χάσεις!

«Ο θάνατος του βρέφους ήταν ασφυκτικός και προήλθε συνεπεία περισφίξεως κατά την τραχηλική χώρα δια βρόγχου». Αυτό είναι το συμπέρασμα της νεκροψίας που διενεργήθηκε το μεσημέρι στο άψυχο κορμάκι της 14 μηνών Κωνσταντίνας, επιβεβαιώνοντας με τον πλεον τραγικό τρόπο αυτό που όλοι όσοι άκουσαν την είδηση του ξαφνικού χαμού της το πρωί υποψιάζονταν.
Η μικρή πνίγηκε μέσα στην κούνια της παίζοντας με το κορδόνι ενός παιχνιδιού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πιθανότατα το μωρό την ώρα που έπαιζε, παραπάτησε και έπεσε με όλο του το βάρος επάνω στο τεντωμένο σκοινί που κρεμόταν από την μία πλευρά στην άλλη του πάρκου του και προφανώς πιέστηκε ο βρόγχος του, κάτι που επέφερε τον πνιγμό.
Η είδηση του χαμού του βρέφους προκάλεσε σοκ όχι μόνο στους κατοίκους στην οδό Μειλίχου  της Έξω Αγυιάς όπου διαμένει η οικογένειά του αλλά σε όλη την Πάτρα. Τραγική φιγούρα η γιαγιά της μικρής η οποία την ώρα που ετοίμαζε τη άλλη 3χρονη εγγονή της για τον παιδικό σταθμό, έχανε στο διπλανό δωμάτιο τη μικρή της.
Το κοριτσάκι όπως αναφέρουν πληροφορίες πιθανόν δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει ή ακόμα και να έκλαψε η γιαγιά του πιθανόν να μην το άκουσε. Άμεσα μόλις επέστρεψε η γιαγιά του στο χώρο και βρήκε το μωρό να κρέμεται στο πάρκο, κατάλαβε να δει τι είχε συμβεί. Αντιλαμβανόμενη πως δεν έχει τις αισθήσεις του άμεσα το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εύχομαι να μην ξανακούσουμε παρόμοιο περιστατικό!
http://www.thebest.gr/

Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...