Μην το χάσεις!

ΝΕΑ ΤΑΙΝΙΑ

Ο Πέτρος Φιλιππίδης σε ένα διάλειμμα μίλησε για την νέα του ταινία όπου πρωταγωνιστεί,του Νίκου Ζαπατίνα,και για το ρόλο που υποδύεται.
Τί ακριβώς είναι το "Μία φορά κι ένα μωρό";“Η πιο απλή και προφανής απάντηση είναι μια ταινία κωμωδίας,σε σενάριο και σκηνοθεσία του Νίκου Ζαπατίνα. Το "Μία φορά κι ένα μωρό"είναι η ιστορία δύο μοναχικών ανδρών, του Αλκιβιάδη και του Νώντα και ενός μωρού της Περσεφόνης.Ο Αλκιβιάδης είναι ένας άνθρωπος που τίποτα δεν του πηγαίνει καλά και η γυναίκα του τον απατά και εκείνος αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή του.Ένας κλασικός μπον βιβάν τον σώζει από βέβαιη απόπειρα αυτοκτονίας.Στον επόμενο τόνο θα βρεθούν μαζί στο ίδιο αμάξι να γυρίζουν όλη την Ελλάδα μαζί με ένα μωρό και ένα σημείωμα που θα υπαινίσσεται ότι το βρέφος είναι καρπός του έρωτα του μπον βιβάν με μια άγνωστη καλλονή”.
Ο συγκεκριμένος ρόλος είναι διαφορετικός από όσους έχετε ερμηνεύσει σήμερα;
“Ο κάθε ρόλος είναι διαφορετικός.Ο Αλκιβιάδης είναι ένας απελπισμένος άνθρωπος που πήρε τη ζωή στα χέρια του και ξαφνικά διαπιστώνει ότι δεν του βγήκε.Γι' αυτό αποφασίζει ελαφρά τη καρδία να αυτοκτονήσει.”
Τί αίσθηση σας έχουν αφήσει τα γυρίσματα της ταινίας μέχρι στιγμής;
“Μου έχουν αφήσει μία καταπληκτική αίσθηση!Νομίζω πως θα γίνει μια πολύ καλή,αστεία και συγκινιτική δουλειά η οποία θα αξίζει να παιχτεί ακόμα και σε Φεστιβάλ ”.


πηγή:Hello

Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...