Μην το χάσεις!


H έγκαιρη διάγνωση σώζει και ζωές και στήθη - δεν είναι σλόγκαν, είναι η πραγματικότητα που τη βιώνουμε όλες μας. Σήμερα η ιατρική αντιμετωπίζει τον καρκίνο του μαστού και μπορεί να τον νικήσει πολύ ευκολότερα απ΄όσο στο παρελθόν, εφόσον διαγνωστεί έγκαιρα. Γι' αυτό το "άλμα ζωής" σου δίνει την ευκαιρία, διαβάζοντας αυτό το έντυπο, να κάνεις ένα τηλεφώνημα στο  2 1 0  8  2 5 3  2 5 3  για να κλείσεις ραντεβού για έναν προληπτικό έλεγχο, δωρεάν, από τις 23 Μαϊου έως τις 3 Ιουνίου 2011.
Ειδικευμένοι γιατροί της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας Μαστού (ΕΧΕΜ) θα σε εξετάσουν και, κατά 98% όπως δείχνουν οι στατιστικές, θα σε διαβεβαιώσουν ότι το στήθος σου είναι μια χαρά. Υπάρχει περίπτωση να επισημάνουν κάποιο άλλο συνηθισμένο - όχι κακοήθες - πρόβλημα, που καλό είναι να το έχεις υπόψη για να το αντιμετωπίσεις.  Αν χρειαστεί να κάνεις κάποια επιπλέον εξέταση, όπως  υπερηχογράφημα ή μαστογραφία, θα έχεις τη δυνατότητα να την κάνεις σε αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο, εντελώς δωρεάν.
Η χώρα μας, που συνηθίζει να διακρίνεται αρνητικά, ούτε στον τομέα της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού κάνει εξαίρεση.
Το ποσοστό πρώιμης διάγνωσης της ασθένειας στην Ελλάδα είναι εξαιρετικά χαμηλό.
Εκτιμάται ότι είναι μικρότερο από 10%, σε αντίθεση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες που φθάνει έως και το 60%!
για κλινική εξέταση μαστών. Κλείσε τώρα το ραντεβού για την πρώτη σου εξέταση!
Εμείς είμαστε μαζί σου για να μην έρθεις ποτέ μαζί μας! Μην αμελήσεις αυτό το μήνυμα! Πάρε τηλέφωνο τώρα, αν η ηλικία σου είναι από 20 έως 39, γιατί αυτή η εκστρατεία είναι αφιερωμένη στις νέες γυναίκες. Θέλουμε κάθε νέα γυναίκα να μάθει να φροντίζει από νωρίς για την υγεία του στήθους της. Θέλουμε να το μάθεις και εσύ. Κάθε τρία χρόνια, από την ηλικία των 20 έως 39, χρειάζεται να επισκέπτεσαι ειδικό γιατρό.

1 σχόλια:

kartsonaki xristina είπε...

poli wraio blog!OXI Mono moda alla kai me alla endiaferonta themata mou areei arketa!!!!!polii kalh douleia!!!kai apo aithitikh apogo!!!!

Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...